28 Mayıs 2024 Salı

Hakim Ve Çetesi


 

İcardi Ailesi


 

Şampiyon İstanbul Sokaklarında





 

Rams Park Yanıyor


 

Nasıl Başladı Nasıl Devam Ediyor


 

Şampiyonluk Coşkusu 2



 

Şampiyonluk Coşkusu



 

Çok İyi Fotoğraf


 

Rekorların Takımı


ürkiye'nin en büyüğünün bu sezon kırdığı rekorlar : ✅ Son 10 yıldaki bir sezonda en fazla şut çeken takım (742) ✅ Son 10 yıldaki bir sezonda en çok isabetli orta yapan takım (246) ✅ Son 10 yıldaki bir sezonda kalesini gole kapayan takım (18) ✅ Üst üste 17 maç kazanan ilk takım ✅ Bir sezonda en çok maç kazanan takım (38/33) ✅ RCS en çok topla buluşan takım ✅ Lehine en az VAR'a gidilen takım ✅ En çok puanlı şampiyon olan ilk takım (102) ✅ Sahasında çıktığı 35 maçta da gol bularak kulüp tarihine geçti


27 Mayıs 2024 Pazartesi

Birlikten Güç Doğdu


 

Çok İkonik Bir Fotoğraf


 

Takımın Beyni Lucas


 

Florya'da Bayram


 

Şampiyonluk Coşkusu


 

24 Şampiyonluk Ve Teknik Adamlar


 

Muhteşem Fotoğraf


 Harika bir nesil geliyor.

Şampiyon 11


 En çok süre alanlar. İstikrar ve Okan hocanın sihirbazlığı diyelim.

Büyük Winner


 7 kere futbolcu olarak 2 kere de Teknik adam olarak toplam 9 kere şampiyon oldu.

Kerem'den Açıklama


 Hak edilmiş bir şampiyonluk. Üzerine basarak söyleyelim. Ne denirse densin mücadeleyi sonuna kadar verdik. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk aldık. Arkadaşlarımla, hocalarımla, taraftarlarımızla sonuna kadar şampiyonluğu hak ettik. Hafta boyunca hem camia hem takım biraz etkilenmişti. Evimizde istediğimiz bir şampiyonluk vardı. Böylesi daha güzel oldu. Galatasaray umutları yine yeşertti, onlar için de sonlandırdı. Çok daha anlamlı oldu. Her şerde bir hayır vardır derler. Güzel bir şampiyonluk. İnşallah Galatasaray her sene şampiyon olur." diye konuştu.

Kaptandan Açıklama


 İspanyolca söylüyorum ki, yüzde yüz net olsun söylediklerim. Öncelikle aileme selam göndermek istiyorum. Şu an da Uruguay’dalar. Arkadaşlarıma da aynı şekilde. Galatasaray taraftarı görüyorum ki şu an da kutluyorlar zaten. Türkiye’nin ve dünyanın her tarafında kutluyorlar ve onlara da selamımı ve teşekkürlerimi iletmek istiyorum.” 

“Ben buraya Ağustos 2011’de geldim. 17 tane kupa kaldırdım. Galatasaray kupa kazanır, maç değil. Onu söylemek gerekiyor. 13 sezonda 17 tane kupa. Ayrıca takım arkadaşlarımı, başkanımı, Okan Hocamı ve aynı zamanda teknik ekibi tebrik etmek istiyorum. Biz bu yolculuğa haziranda başladık. Şampiyonlar Ligi’nde oynadık. Çok büyük takımlara karşı oynadık ve günün sonunda hep beraber burada şampiyon olduk. Takım arkadaşlarımı da tekrardan tebrik etmek istiyorum.”

“YÜZDE YÜZÜMDE OLDUĞUM SÜRECE DEVAM EDECEĞİM”

“En iyi kararı aldığımı söyleyebilirim. Bazen fazla profesyonel olmam gerekiyor olabilir, yüzde yüzümde olduğum sürece ben devam edeceğim. Yüzde yüzümde olmadığım zamanda ben kendim giderim. 1 sezon daha buradayım şimdi burası benim ikinci evim. Türkiye, burası. Kupalar her zaman hedefimizde ve biz kupalar kazanmak için burada oynuyoruz

İcardi'den Açıklamalar


 “Bir kez daha şampiyon olduk. Çok mutluyuz. Verdiğimiz emeklerin karşılığını aldık. Bu sezon yüzde yüzümde değildim. Onun dışında çok mutluyum.” 

“Yüzde yüzümde olsam daha çok gol atardım. Orası kesin. Sezon boyunda bazı dönemler bana bu konuda eleştiriler de oldu. Yine de gol kralı oldum. Dries de asist kralı oldu. Çok daha iyi bir sezon geçirebilirdim ama şu an en iyi sezonumuz olduğunu düşünüyorum.” 

“Milyonlarca euro teklifler geldi bana. Buraya para için değil, kazanmak ve şampiyon olmak için geldim. Erden Bey’e bunu sağladığı için teşekkür ediyorum.

KDB Çok Kritik Goller Attı


 Biz bir aileyiz. gurur verici bir şey. Çok zor sezon oldu. Bize yanlışlar da oldu ama Allah büyük. En büyük biziz. Herkese eyvallah ama biz büyük bir aileyiz. Kimse bunu unutmasın, en büyük Galatasaray.

BAY X Faktördü


 Gerçekten çok çalıştık. 11 aydır antrenman yapıyoruz. Hedefimiz buydu. Şampiyon olduk. 24. şampiyonluğumuz taraftarımıza, camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Başkanımıza, yöneticilerimize, hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir duygu. Taraftarımıza da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Biz nereye gidersek gidelim, bizi yalnız bırakmadılar. Onlara çok teşekkür ederim. Bu anın tadı bambaşka. Şimdi eğlenme zamanı.

Davison Mutlu Biz Mutlu


Herkese teşekkür ediyorum ilk sezonumda şampiyon olmak çok önemliydi. Geçen hafta kutlayanlara karşı bu hafta biz kutluyoruz.” diye konuştu.

Okan Hocadan Açıklamalar


 “Çok mutluyuz. Zor bir ortamdı. Konyaspor küme düşme hattındaydı. Hak ederek, bu maçı iyi oynayarak kazandık. Galatasaray taraftarlarına geçen hafta bayrakları hazırlayın, mayıslar bizim dedim! Her zamanki gibi yine mayıslar bizim. Şimdi sırada 25. şampiyonluk var. Ona da hazırlansınlar.”

“HEP BİRLİKTE BÜYÜK İŞ BAŞARDIK”

“Taraftarımızla birlikte yaşıyorum. Onlara hizmet etmek, maç kazanmak zorundayız. Onun yanında çok iyi bir oyuncu grubuyla beraberiz. Büyük Galatasaray taraftarıyla birlikte başkanımız, yönetim kurulumuz, hep birlikte büyük iş başardık. Galatasaray taraftarına armağan olsun. En çok onlar hak ediyor. Bize her zaman destek verdiler. Geçen hafta da destek verdiler. Hedefimiz beşinci yıldız. Beşinci yıldız için çalışmaya başlayacağız.”