5 Aralık 2008 Cuma

Acıların Çocuğu




Transfer edildiğinde İspanya'nın Zafer Biryol'u demiştim...Şimdiki performansı ile pek değişiklik yok.Kötü futbolcu değil ama 100 bin YTL değerindeki evi 400 bin YTL almak gibi.Milli takımda Torres ve David Villa'nın yedeği. Trabzonspor'da ki Umut Bulut için Real Madrid 14 milyon Euro verirse ödeşmiş oluruz İspanyollar ile durumu öyle tarif edeyim ben sizlere.

5 yorum:

TANGO dedi ki...

Niye? Umut Bulut Süper Ligte gol kralım oldu?

FIRAT dedi ki...

Yemi takmış balığı bekliyordum,şanslı günümdeyim çok beklemedim.
Şu anki form düzeyi bana Umut'u hatırlattı.Zafer Biryol gol kralı oldu da ne oldu ya da Okan Yılmaz...Bir sezon gol kralı olmak yerine 4-5 sene aynı standardı tutturmak daha önemli...
Hadi senin istediğin olsun Semih Şentürk'ü 14 milyon euro ya satar duruma gelirsek bu transfer ile uğraşmam.
Artık bu olay biz de para çok veriyoruz kime ne denecek boyuttan çıkmıştır.
Kezman'ı da 8.5 milyon euro'ya almıştınız seneye 2-3 milyon euro ya bonservisini verirseniz iyidir.
Tek istisna Anelka o da değerlendirme dışı neredeyse...Bütün kariyeri boyunca yaptığı transferlerde ona ödenen bonservisler toplandığında dünyanın en pahalı futbolcusu.

TANGO dedi ki...

Bizim gibi zor anlayanlar için örnek vererek anlatmışsın ya Merak ettim sadece Umut gol kralı olduda ben mi kaçırdım diye. Transfer uzmanı arkadaşım bir ara sizin fiyaskolarıda postlarsan bilgilendirilmiş oluruz. Gerçi sizin fiyaskolardan değil post kitap bile yazılır ama neyse.

hakang dedi ki...

fırat harbiden ilk defa düzgün adamlar aldınız şimdi diğer takımlara sallıyosun. Bir tek balıklar bu kadar unutkan olabilir.

FIRAT dedi ki...

İki takımın fiyasko transferleri tartıya koysak,çok ağır basarsınız geçmişe girmeyelim şimdi...